Δελτίο Τύπου για την πανελλήνια περιβαλλοντική δράση "Let's Do It Greece"

Αμφίκλεια, 5/4/2016

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού (ΦΔΕΔΠ) σας καλούν να λάβετε μέρος στον εθελοντικό καθαρισμό συμβολικού χαρακτήρα, την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, με αφορμή την πανελλήνια περιβαλλοντική δράση πουδιοργανώνεται από το “Let’s Do It Greece” (www.letsdoitgreece.org) έχοντας κεντρικό σύνθημα «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».

Στους εθελοντές θα διανεμηθούν πλαστικές σακούλες και γάντια μιας χρήσης.

Ο ΦΔΕΔΠ και ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας αναγνωρίζοντας την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού ως παράγοντα που μπορεί να φέρει την αλλαγή, υιοθετούν από κοινού το σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!».

Ο ΦΔΕΔΠ συμμετέχει στις δράσεις του “Let’s Do It Greece” από το 2013, συνδιοργανώνοντας δράσεις με σχολεία των παραπαρνάσσιων οικισμών. Και ο Δήμος μας, για πρώτη φορά φέτος καλεί φορείς και πολίτες όλου του Δήμου να συμμετάσχουν στον καθαρισμό και καλλωπισμό του τόπου μας.

Ελπίδα μας είναι άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα και όραμα να γνωριστούν και να συνεργαστούν μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτή, αλλά και παρόμοιες εθελοντικές δράσεις, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τους για ένα τόπο καθαρό και όμορφο!

Δείτε το βίντεο προώθησης της δράσης:

 

https://www.youtube.com/watch?v=4jvE1RgFUs8&feature=youtu.be

 

 

Η υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλος

Στιβακτή Αθανασία

 

Για το ΦΔΕΔΠ

Ο Συντονιστής

Νίκος Τσαπρούνης

 

 

 

Tuesday, April 5, 2016 1:00:00 PM Categories: Νέα - Ανακοινώσεις

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού
Αμφίκλεια 35 002 Φθιώτιδα
[τηλ/φαξ]:   +30 22340 23529
[e]:  info@parnassosnp.gr  |  fdparnas@yahoo.gr
Με τη Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
Copyright (c) 2013 ΦΔΕΔ Παρνασσού.  |  Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδαςmaga-zein.com